Om MOREMI BY ROGER 

Jag heter Roger Johansson och jag är fotograf i sommarstaden Västervik och går under namnet MOREMI by Roger. Jag är specialiserad på människor så väl som privata kunder som kommersiella uppdrag. I de kommersiella uppdragen gör jag även bland annat produktfotograferingar, feautures och dokumentärt. 

MOREMI kommer från engelska MORE och spanska MI och är en lek med orden 'mer av mig'. Fotograferandet är något jag tagit upp ganska nyligen efter att det legat undanstoppat många år. Men när jag återigen fick en kamera i handen så insåg jag snabbt att det blev mer jag, och mer av mig. MOREMI helt enkelt.

 
 

I'm Roger Johansson and I'm a photographer in Västervik, Sweden and calling myselg MOREMI by Roger. I'm specialized in people photography, whether being private or commercial assignments. In my commercial work I also do, among other things,  product photography, features and documentary.

 
 

Me llamo Roger Johansson y soy fotógrafo en la ciudad veraneo Västervik en Suecia y llevo MOREMI by Roger. Estoy especialisado en las personas, tanto sean personas privadas o de proyectos commerciales. En los proyectos commerciales también hago, entre otras cosas, productos, features y documental.

Jag är en av fyra fotografer i fotokollektivet FotoBruket. Tillsammans driver vi en professionell studio som ger förutsättningar för de flesta tänkbara uppdrag och fotograferingar. Jag samarbetar även med olika makeupartister, stylister och reklamföretag. Välkommen att ta kontakt med mig för mer information eller en spontankaffe i studion.

Facebook Instagram Blog LinkedIn share